04 Dec

Çfare perfaqesojne duart e tua per qenin tend?

Problemi i shume klienteve tane eshte qe qente luajne duke kafshuar duart e tyre. Gjithashtu, po keta njerez kane qene ata qe i kane mesuar qenit te tyre qe nga koha kur ishin kelyshe se duart e tyre ishin burim loje, dashurie dhe ekzaltimi.

Menyra se si ti e rrit kelyshin tend ka nje efekt afatgjate ne sjelljen e tij. Neqoftese nuk do nje pastor gjerman 2 vjeç qe te te hidhet siper, atehere kur nje pastor gjerman 2 muajsh te hidhet siper, mos e perkedhel.

Duart e tua (e gjithe ekzistenca e tyre: aroma – ndjeshmeria – zhurmat qe krijojne – dhe energjia qe ato kane) duhet te perfaqesojne qetesine, besimin, lidershipin, ridrejtimin, sigurine dhe permbushjet qe yt ka nevoje. Te japesh dashuri behet me e kenaqshme kur qeni yt qendron i qete dhe e shijon vertete ate.

Sfida jone per ty sot eshte qe t’i besh nje masazh qenit tend per te arritur nje gjendje totale relakisimi. Perdor duart per te krijuar qetesine!


Add Your Comment

Dog Coaching Center © 2021. All Rights Reserved

× Kliko këtu për të na kontaktuar në Whatsapp