15 Mar

Paguaj me keste trajnimin e qenit tend

Dog Coaching Center me mbeshtetjen e partnerin tone IUTE CREDIT ofron mundesi pagese me keste per te gjitha programet tona te trajnimit.

IuteCredit Albania është një institucion financiar ndërkombëtar i fokusuar në dhënien e mikro kredive për nevoja konsumatore vetëm me kartën e identitetit.

Për të aplikuar për kete menyre pagese është e mjaftueshme të plotësoni një pyetësor të thjeshtë në zyrat e bashkëpunëtorëve tanë. Ju do të merrni përgjigje brenda 7 minutave vetem me karte ID.

Deri ne fund te pranveres pagesat me keste ofrohen me 0% interes per te gjithe klientet tane.

Plotesoni formularin e aplikimit per programin e trajnimit per qenin tuaj dhe perfitoni nga kjo menyre e lehtesuar pagese.

 


Add Your Comment

Dog Coaching Center © 2021. All Rights Reserved

× Kliko këtu për të na kontaktuar në Whatsapp