07 Apr

Trajno qenin online me Dog Coaching Center

Duke filluar nga 2023 Dog Coaching Center ka sjelle nje risi ne menyren se si ne Shqiperi trajnohen qente.

Tani ne ofrojme nje pakete mujore trajnimi me te lire se shpenzimet mujore te kafes se mengjesit. Kjo e gjitha online nga privatesia e shtepise suaj.

Jepi mundesine vetes dhe qenit per te mesuar me shume se si mund te permiresoni marredhenien tuaj me ane te keshillave tona ne kete grupim online.

Ne programin tone te trajnimit online do te gjeni:

  • Video ekskluzive te ushtrimeve qe ne kryejme me qenushet te cilet vijne ne seanca private, apo trajnime me fjetje.
  • Video keshilluese per teknika apo situata te veçanta qe mund ta gjeni veten, ne shtepi apo ne rruge me qenushin tuaj.
  • 3 Guidat tona elektronike per Kafazin, Vendin dhe Ecjen ne Litar.
  • Keshillim nje-me-nje me ane te seancave virtuale per tju ndihmuar me shume.

Nje vlere e shtuar e ketij programi online eshte nje perditesim i rregullt javor dhe mujor i kontentit elektronik me ane te video postimeve te ndryshme qe do te gjeni aty.

Nese keni nje ide per video qe mund te postojme ne kete program online, komentoni ketu ose na kontaktoni ne rrjete sociale.

Add Your Comment

Dog Coaching Center © 2021. All Rights Reserved

× Kliko këtu për të na kontaktuar në Whatsapp