10 May

MASTERCLASS – Nje workshop 2 ditor i krijuar per ty dhe qenin tend

Dog Coaching Center sjell per ju dhe qenin tuaj nje eksperience te re trajnimi.

MASTERCLASS eshte nje workshop 2 ditor i krijuar per profesionistet e trajnimit te qenve dhe pronaret e perkushtuar.

Gjate ketij workshop-i ju do te mesoni se si te menaxhoni ne menyre efikase qenin tuaj, me teknikat tona unike. Bashke do te mesojme se si mund te keni nje marredhenie te shendetshme me qenin tuaj bazuar ne eksperiencen 13 vjeçare te dy trajnereve profesioniste te Dog Coaching Center Kornelia Kokona & Arbër Tërvoli.

 • Eventi do te mbahet ne datat 20 dhe 21 Maj
 • Gjate orareve 9:00 am – 5:00 pm
 • Vendndodhja e eventit eshte tek rezidenca Dog Coaching Center (Lunder, 10min nga TEG)Per te gjithe pjesemarresit e interesuar, ne kete event do te perfshihen:
  ✔️Trajnim 1-1 dhe ne grup per 2 dite intensive.
  ✔️Materiale didaktike dhe Guidat per Litarin, Ushtrimin “Te vendi” & Mesimin e Kafazit te Trajnimit.
  ✔️Snack/coffee break dhe drekat gjate dy diteve te trajnimit
  ✔️Çertifikate pjesemarrjeje.
  ✔️Foto dhe video profesionale nga House of Magic Photography

Do kete dy lloje pjesemarresish ne event. Personat qe do vijne me qenin e tyre me vete dhe persona qe duan te ndjekin eventin pa nje qen, per tu informuar per eventin.

 • Working spots (pjesemarrje me qenin) 250€ [10 vende]
 • Audit spots (pjesemarrje pa qenin) 150€ [5 vende]

Per te rezervuar vendin kontaktoni ne Whatsapp 0692107968, DM, ose plotesoni formularin e regjistrimit ketu 

Add Your Comment

Dog Coaching Center © 2021. All Rights Reserved

× Kliko këtu për të na kontaktuar në Whatsapp