Qente dhe stina e veres

Qente dhe stina e veres
01 Jul

Shtresat e qimes se qenit luajne nje rol termoizolues per te mbrojtur temperaturen e lekures me ajrin qe krijohet midis tyre. Eshte shume e rendesishme qe nje qen te krihet shpesh, qe keto hapesira midis qimeve te jene sa me te lirshme dhe te shendetshme. Qethja shkurt me makine eleminon keto shtresa, duke hequr te gjithe aftesine mbrojtese qe qimja…

Read more

Kafshimi i sendeve në këlyshë dhe qen të rritur

Kafshimi i sendeve në këlyshë dhe qen të rritur
25 Mar

Për qentë, kafshimi ose përtypja e sendeve të ndryshme është instinktive, por jo gjithmonë e dëshirueshme për njerëzit për shkak të rreziqeve që i kanosen qenit e gjithashtu dëmtimit të sendeve tona. Këtu janë disa shkaqe të zakonshme dhe zgjidhje për kafshimin e padëshiruar. ⚛️ Pse qentë kafshojnë sende? Qentë e rritur e bëjnë atë për t’u qetësuar nga gjendja…

Read more

Paguaj me keste trajnimin e qenit tend

Paguaj me keste trajnimin e qenit tend
15 Mar

Dog Coaching Center me mbeshtetjen e partnerin tone IUTE CREDIT ofron mundesi pagese me keste per te gjitha programet tona te trajnimit. IuteCredit Albania është një institucion financiar ndërkombëtar i fokusuar në dhënien e mikro kredive për nevoja konsumatore vetëm me kartën e identitetit. Për të aplikuar për kete menyre pagese është e mjaftueshme të plotësoni një pyetësor të thjeshtë…

Read more

Dog Coaching Center © 2021. All Rights Reserved

× Kliko këtu për të na kontaktuar në Whatsapp