Kur duhet bere sterilizimi ose kastrimi i qenit?

Kur duhet bere sterilizimi ose kastrimi i qenit?
23 Jul

Ndermjet veterineresh se fundmi jane ngritur debate te medha se kur duhet bere sterilizimi ose kastrimi i qenit. Kastrimi i hershëm është një temë kontraversale. Disa studime të pakontrolluara kanë treguar një lidhje me kastrimin e hershëm (përpara moshës 14 muajshe) dhe disa formave të kancerit e probleme të kyçeve. Të dyja këto probleme, të kyçeve dhe kancereve që ata…

Read more

Dog Coaching Center © 2021. All Rights Reserved

×

Powered by WhatsApp Chat

× Kliko këtu për të na kontaktuar në Whatsapp