MASTERCLASS – Nje workshop 2 ditor i krijuar per ty dhe qenin tend
Trajno qenin online me Dog Coaching Center
“Sindroma e Vellezerve tek qente / Littermate Syndrome”
Kafshimi i sendeve në këlyshë dhe qen të rritur
Si te prezantojme dy qen ne menyren e duhur?
Si duhet perkedhelur nje qen?
Çfare perfaqesojne duart e tua per qenin tend?
A behet qeni im xheloz?
Benefitet e kafazit te trajnimit
Regresi i sjelljeve tek qente pas trajnimit

Dog Coaching Center © 2021. All Rights Reserved

× Kliko këtu për të na kontaktuar në Whatsapp