Guidë Elektronike Trajnimi “Mësimi i kafazit të trajnimit”

$6.99

Ky e-book eshte nje guide e plote per pronaret te cilet hasin veshtiresi me ankthin e ndarjes dhe krijimit te limiteve ne shtepi.

Ne kete e-book do te gjeni instruksione te plota dhe te qarta mbi mesimin e kafazit te trajnimit me hapat e duhura; pergatitjen per lenien vetem ne shtepi; dhe shume benefite te kafazit si:
– Parandalimi i sjelljeve shkatërruese në shtëpi.
– Parandalimi ose rehabilitimi i ankthit të ndarjes.
– Parandalimi i “sjelljeve të rojes” siç janë lehja tek dera / dritarja kur ka zhurma të huaja.
– Mësimi i kryerjes së nevojave jashtë shtëpisë.
– Vendosja dhe qartësimi i kufijve të lejuar në shtëpi.
– Përmbushja e nevojave për pushim apo kompresim të energjive.
– Krijimi i një hapësire ku qeni mund të shkojë sa herë kërkon të ndihet më i sigurtë.
– E pergatit qenin për emergjenca mjekësore apo udhëtime të gjata ku do ti duhet të pushojë në kafaz..

Kjo eshte nje permbledhje e plote e eksperiences sone shume vjeçare me teknikat qe ne perdorim per me shume se 100 qen qe trajnojme per çdo vit kalendarik.

Bli kete e-book per $6.99 ose te tre e-book tane per $14.99.

Nese jeni duke e bere blerjen nga telefoni ju lutem ne Check Out mbajeni telefonin per se gjeri pasi te vendosni te dhenat tuaja. Ne kete menyre do ta keni me te lehte te shikoni butonat e shkarkimit te guidave elektronike,

Category: Product ID: 2586

Description

Ky e-book eshte nje guide e plote per pronaret te cilet hasin veshtiresi me ankthin e ndarjes dhe krijimit te limiteve ne shtepi.

Ne kete e-book do te gjeni instruksione te plota dhe te qarta mbi mesimin e kafazit te trajnimit me hapat e duhura; pergatitjen per lenien vetem ne shtepi; dhe shume benefite te kafazit si:
– Parandalimi i sjelljeve shkatërruese në shtëpi.
– Parandalimi ose rehabilitimi i ankthit të ndarjes.
– Parandalimi i “sjelljeve të rojes” siç janë lehja tek dera / dritarja kur ka zhurma të huaja.
– Mësimi i kryerjes së nevojave jashtë shtëpisë.
– Vendosja dhe qartësimi i kufijve të lejuar në shtëpi.
– Përmbushja e nevojave për pushim apo kompresim të energjive.
– Krijimi i një hapësire ku qeni mund të shkojë sa herë kërkon të ndihet më i sigurtë.
– E pergatit qenin për emergjenca mjekësore apo udhëtime të gjata ku do ti duhet të pushojë në kafaz..

Kjo eshte nje permbledhje e plote e eksperiences sone shume vjeçare me teknikat qe ne perdorim per me shume se 100 qen qe trajnojme per çdo vit kalendarik.

Bli kete e-book per $6.99 ose te tre e-book tane per $14.99.

Nese jeni duke e bere blerjen nga telefoni ju lutem ne Check Out mbajeni telefonin per se gjeri pasi te vendosni te dhenat tuaja. Ne kete menyre do ta keni me te lehte te shikoni butonat e shkarkimit te guidave elektronike,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Guidë Elektronike Trajnimi “Mësimi i kafazit të trajnimit””

Your email address will not be published.

Dog Coaching Center © 2021. All Rights Reserved

× Kliko këtu për të na kontaktuar në Whatsapp