Guidë Elektronike Trajnimi: “Mësimi i Litarit”

$6.99

Ky e-book eshte nje guide e plote per pronaret te cilet hasin veshtiresi ne shetitjen e qenit.

Ne kete e-book do te gjeni instruksione te plota dhe te qarta mbi mesimin e presionit te litarit; pergatitjen per shetitje; dhe daljen ne rruge me shperqendrime. Kjo eshte nje permbledhje e plote e eksperiences sone shume vjeçare me teknikat qe ne perdorim per me shume se 100 qen qe trajnojme per çdo vit kalendarik.

Bli kete e-book per $6.99 ose te tre e-book tane per $14.99.

Nese jeni duke e bere blerjen nga telefoni ju lutem ne Check Out mbajeni telefonin per se gjeri pasi te vendosni te dhenat tuaja. Ne kete menyre do ta keni me te lehte te shikoni butonat e shkarkimit te guidave elektronike,

Category: Product ID: 2578

Description

Ky e-book eshte nje guide e plote per pronaret te cilet hasin veshtiresi ne shetitjen e qenit.

Ne kete e-book do te gjeni instruksione te plota dhe te qarta mbi mesimin e presionit te litarit; pergatitjen per shetitje; dhe daljen ne rruge me shperqendrime. Kjo eshte nje permbledhje e plote e eksperiences sone shume vjeçare me teknikat qe ne perdorim per me shume se 100 qen qe trajnojme per çdo vit kalendarik.

Bli kete e-book per $6.99 ose te tre e-book tane per $14.99.

Nese jeni duke e bere blerjen nga telefoni ju lutem ne Check Out mbajeni telefonin per se gjeri pasi te vendosni te dhenat tuaja. Ne kete menyre do ta keni me te lehte te shikoni butonat e shkarkimit te guidave elektronike,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Guidë Elektronike Trajnimi: “Mësimi i Litarit””

Your email address will not be published.

Dog Coaching Center © 2021. All Rights Reserved

× Kliko këtu për të na kontaktuar në Whatsapp