Guidë Elektronike Trajnimi “Te Vendi”

$6.99

Ky e-book eshte nje guide e plote per pronaret te cilet hasin veshtiresi me ankthin e ndarjes dhe krijimit te limiteve ne shtepi.

Ne kete e-book do te gjeni instruksione te plota dhe te qarta mbi mesimin e distances ne nje menyre te shendetshme; kontrollin e impulseve; dhe menaxhimin e emocioneve te qenit ne situata te ndryshme kur e keni nen vezhgim.

Kjo eshte nje permbledhje e plote e eksperiences sone shume vjeçare me teknikat qe ne perdorim per me shume se 100 qen qe trajnojme per çdo vit kalendarik.

Bli kete e-book per $6.99 ose te tre e-book tane per $14.99.

Nese jeni duke e bere blerjen nga telefoni ju lutem ne Check Out mbajeni telefonin per se gjeri pasi te vendosni te dhenat tuaja. Ne kete menyre do ta keni me te lehte te shikoni butonat e shkarkimit te guidave elektronike,

Category: Product ID: 2587

Description

Ky e-book eshte nje guide e plote per pronaret te cilet hasin veshtiresi me ankthin e ndarjes dhe krijimit te limiteve ne shtepi.

Ne kete e-book do te gjeni instruksione te plota dhe te qarta mbi mesimin e distances ne nje menyre te shendetshme; kontrollin e impulseve; dhe menaxhimin e emocioneve te qenit ne situata te ndryshme kur e keni nen vezhgim.

Kjo eshte nje permbledhje e plote e eksperiences sone shume vjeçare me teknikat qe ne perdorim per me shume se 100 qen qe trajnojme per çdo vit kalendarik.

Bli kete e-book per $6.99 ose te tre e-book tane per $14.99.

Nese jeni duke e bere blerjen nga telefoni ju lutem ne Check Out mbajeni telefonin per se gjeri pasi te vendosni te dhenat tuaja. Ne kete menyre do ta keni me te lehte te shikoni butonat e shkarkimit te guidave elektronike,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Guidë Elektronike Trajnimi “Te Vendi””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dog Coaching Center © 2021. All Rights Reserved

× Kliko këtu për të na kontaktuar në Whatsapp