Hotel për qen

[🇺🇸ENGLISH BELOW]

Ne ofrojme nje sherbim jashtezakonisht cilesor per qenin tuaj, nese zgjidhni qe ai te qendroje me ne. Rezidenca jone eshte hoteli perfekt per qenushe ne Tirane, qe i ofron mikut tuaj me kater putra nje shtepi tjeter larg shtepise. Ketu do te gjeni 4 ambjente loje te jashtme dhe 2 te brendshme ku qente mund te interaktojne ne menyre te sigurte gjithmone nen supervizimin e stafit. Hapesira pastrohet dhe disinfektohet rregullisht per te ruajtur standartet higjenike optimale.Ziko Dog Coaching Center hotel

Ne sherbimin e hotelerise, do te gjeni te perfshira keto opsione:

 1. Aktivitete ditore. Deri ne 4 aktivitete fizike dhe/ose psikologjike gjate dites ku secila zgjat 20-30 minuta, ne varesi te nivelit dhe nevojave te energjise qe qeni ka. Keto aktivitete mund tejene shetitje, lojra apo ushtrime te ndryshme. Rezidenca jone ka 4 ambjente te jashtme dhe 2 te brendshme ne menyre qe qeni te luaje i lumtur dhe i shendetshem ne cdo temperature apo mot.
 2. Ushqim me kokrra. Tek Dog Coaching Center ne perdorim ushqimin Premil me pule apo Farmina me salmon. Ky eshte nje ushqim i cili ka permbajtjen e duhur te proteinave dhe vitaminave per nje diete te pasur kanine. Ne rast se qeni juaj ka nje ushqim specifik te rekomanduar nga veterineri apo per arsye te tjera nuk doni te ndryshoni dieten e tij, ne ju sugjerojme qe te sillni sasine qe qeni do te konsumoje gjate qendrimit.
 3. Loje dhe socializim. Ne jemi gjithmone me qente ne momentet e lojes ne grup per te monitoruar cdo interkatim qe ata kane me njeri-tjetrin. Qente te cilet e kane te veshtire te socializohen me qen te tjere do te kene vetem interaktim me stafin tone dhe nuk do te behen pjese e grupeve te lojes. Dhoma private te rehatshme. Dhomat tona kane mjaftueshem hapesire qe qeni juaj te pushoje i qete, shtriqet dhe te levizi lirshem. Ato kane nje temperature perfekte dhe muzike ne sfond per ta bere qenin te ndjehet si ne shtepi.
 4. Raport ditor. Ju nuk do ta ndjeni te nevojshme te na kontaktoni per te na pyetur mbi qenin tuaj. Skuadra jona do tju mbaje te perditesuar me email se cfare po ben qeni juaj dhe cili eshte miku i tij me i mire! Raportet ditore dergohen me email nje here ne dite me foto te bera nga ne dhe info mbi rutinen e qenit.

Per sigurine e qente te cilet vijne ne rezidencen tone dhe per te ruajtur kualitetin e standardit te sherbimit, ne kemi disa rregulla per qente ne menyre qe te behen pjese e sherbimeve tona:

 1. Te gjithe qente duhet te jene te perditesuar me vaksinat dhe mbrojtjen antiparazitare.
 2. Te gjithe qente nga mosha 3 muajshe dhe me te medhenj mund te behen pjese e ketij sherbimi.
 3. Ne gjithashtu pranojme qen te pakastruar apo pasterilizuar, por jo femra ne periudhe afshi.
 4. Nuk pranohen qen te cilet shfaqin shenja agresiviteti ndaj njerezve ne sherbimin e hotelit apo kopeshtit.
 5. Te gjithe pronaret te cilet kerkojne nje sherbim prej nesh per qenin e tyre, duhet te plotesojne nje forme elektronike perpara se te kryejne nje rezervim. Nje vleresim i shpejte per gjendjen fizike dhe psikologjike te qenit do te kryhet cdo here qe qeni lihet ne kujdesin tone.
 6. Ne nuk ofrojme sherbim kujdesi post-operativ, keshtuqe qente te cilet kerkojne kujdes mjekesor nuk mund te behen pjese e sherbimeve tona.
Oraret e Hyrje-Daljes:

Oraret zyrtare te rezidences: 8:00 –  17:00
*Tarife shtese per Hyrje-Dalje jashte orarit: 10 Euro.

Cmimi

Sherbimi i hotelit eshte 20 Euro/nate.

Per qendrime nga 10 nete apo me shume, ne ofrojme nje larje falas per qenushin tuaj.

Nese doni qe qeni te jete i lare nga ne kur ta merrni, por qendrimi eshte me i shkurter se 10 nete, ky sherbim kushton 20 Euro.

Per Festa dhe peridhe fluksi nuk ka nje tarife esktra, por ne kerkojme qe te rezervoni nje minimum prej 2 netesh gjate kesaj periudhe.

Datat e festave dhe periudhat e fluksit qe keto rregulla aplikohen jane si vijon:

23 Dhjetor – 03 Janar (Nuk ofrojme check in/out ne datat 31 Dhjetor dhe 1 Janar)
27 Nentor – 30 Nentor
15 Qershor – 15 Shtator.

Ofrojme transport brenda Tiranes per 12 Euro.

Nese doni te beni nje rezervim per here te pare, ju lutem te plotesoni kete forme kontakti me te dhenat tuaja dhe te qenit:


We offer an exceptional experience to your dog while staying with us. At our facility you will find the perfect Dog Hotel in Tirana to provide your furry friend a home away from home.

Here you will find 4 outdoor and 2 indoor playground where dogs can safely interact always under human supervision. The space is frequently disinfected for safety standards.

In the hotel service, you will find these options included:

 1. Daily activities. Up to 4 physical and/or mental daily activities each lasting 20-30 minutes, depending on the need or level of energy the dog has. These activities can be walks, games or different exercises. Our facility has 4 outdoor and 2 outdoor yards to be happy and healthy at any weather.
 2. Dry Food. At Dog Coaching Center we use Premil dry food, with chicken or Farmina with salmon (if the dog is allergic to chicken). This is a cruelty free dog food and with the right amount protein and vitamins that are needed on a canine diet. If your dog has a specific kind of food that you wish not to switch, we would recommend to bring along the amount that your dog will consume during the stay.
 3. Play Time and Socialization. We are always there during this time to supervise the games and how dogs interact with each other. Dog who find it difficult to socialize with other dogs will only have one to one interaction with our staff members and will not attend group play with other dogs.
 4. Private cozy rooms. Our rooms have enough space for your dog to remain calm, stretch and move around. They have a perfect temperature and a music playing on the background for your dog to feel at home.
 5. Daily Report. You will not find the need to call us on how your dog is doing. Our team will keep you updated everyday via email on what you dog is doing and who his best friend is! This daily reports are sent to you via email once a day with pictures and info about your dogs routine.

For the safety of the dogs that attend our facility and for the quality of our standards there are some rules regarding the dogs that can be part of our services:

 1. All dogs should be up to date with vaccines and anti-parasite protections.
 2. All dogs from 4 months of age can attend this service.
 3. We also accept dogs who are NOT spayed or neutered, but not females in heat.
 4. No human-aggressive are permitted in the Hotel or Day Care service.
 5. All owners who require our services for their dogs, should complete an online form before making a reservation. A quicker evaluation of the dog medical and mental state is done everytime a dog is left in our care.
 6. We do not offer post-hospitalization services, so dogs who need strict medical attention cannot attend our facility.
Check-in & Check-out time:

Check-in and Check-out times: 8:00 – 17:00
*Late check-in and check-out fee of 10 Euros.

Pricing:

The hotel service is 20 Euros/night.

For stays of 10 nights or more a free bath session is offered for the dog.
If you want a bath for your dog on check out and your dog is staying less than 10 nights, the fee is 20 Euros.

For Holidays there is no extra fee, however we require for people to book at least 2 nights during the high season of Holidays.

The Holiday dates are as follows:

23 Dec – 03 Jan (We do not offer check-in or check-out during 31 Dec and 1 Jan)
27 Nov – 30 Nov
15 Jun – 15 Sep.

We also offer transport in Tirana to our residence for 12 Euros.

If you would like to do a booking for the first time with us, please complete this online form:

Dog Coaching Center © 2021. All Rights Reserved

× Kliko këtu për të na kontaktuar në Whatsapp