Seanca Trajnimi

Rezervo tani seancen tende te trajnimit! 

Ky eshte nje program ideal per pronaret, te cilet kane kohen e duhur per t’i perkushtuar nje rutine trajnimi qenit te tyre.
Seancat e trajnimit organizohen ne ambjentet tona me trajneret profesioniste te @dogcoachingcenter .

Bonus i ketij programi eshte perfshirja e 3 librave tane elektronike te cilat do t’i merrni falas per te vazhduar punen me qenin tuaj edhe pas mbarimit te ketij programi.

Ne baze te nevojave te qenit temat qe preken gjate seancave tona mund te perfshijne:

 • Si te komunikoni me qenushin tuaj ( Psikologjia Kanine)
 • Ecja me litar te lirshem
 • Trajnimi i kryerjes se nevojave jashte
 • Mesimi i kafazit te trajnimit
 • Ushtrimi “Tek Vendi”
 • Socializimi me qente e tjere
 • Respektimi i pragjeve te dyerve
 • Trajnimi i Recall (kur e therrasim)
 • Trajnimi me shperqendrime (zhurmat e qytetit; femije; qen te tjere)
 • Rregullat-Kufijte- dhe Limitet e shtepise

Keto seanca instruktojne pronarin se si te parandaloje dhe rehabilitoje:

 • Ankthin nga ndarja
 • Mungesen e socializimit
 • Ruajtjen e objekteve
 • Agresionin ne ushqim
 • Agresivitetin

Kohezgjatja e çdo seance eshte 60-90 minuta.

Çmimi per çdo seance eshte 70 EURO dhe pagesa behet e plote ne momentin qe ju rezervoni nje date paraprakisht. Kjo pagese nuk eshte e rimbursueshme, por mund te perdoret ne sherbime te tjera ne rast se vendosni te mos perdorni seancat e trajnimit. Vendet jane te limituara.

SHENIM: Te gjithe qente qe behen pjese te ketij programi duhet te jene te perditesuar me vaksinat dhe antiparaziataret. Punojme edhe me qen te pakastruar apo pasterilizuar, por jo me femra ne cikel.

Programet tona nuk jane te pershtatshme per qen te cilet jetojne/pushojne ne hapesira te hapura si oborre, tarraca apo veranda. Ne nuk punojme me familje te cilat vendosin te mbajne kete regjim per qenin.

* Per tu bere pjese e ketij programi fillimisht duhet te plotesoni formularin e aplikimit:

Per cdo paqartesi mund te na kontaktoni ne email: contact@dogcoachingcenter.com 

Dog Coaching Center © 2021. All Rights Reserved

× Kliko këtu për të na kontaktuar në Whatsapp