Puppy School

Puppy School / Shkolla e Kelysheve

 

Dog Coaching Center sjell nje klase te personalizuar per kelyshe deri ne moshen 6 muajshe. Ky eshte nje program trajnimi dy javor me fjetje nga e Hena ne te Premte dhe perfshin 3 seanca trajnimi me familjen dhe qenin.

Gjate Puppy School qeni do te:

 • Socializohet me qen te tjere
 • Mesoje komandat baze
 • Mesoje ecjen ne litar lirshem
 • Prezantohet me kafazin e trajnimit
 • Ndertoje nje karakter te mire
 • Kete strukture te balancuar gjate dites

 

Bashke me aktivitetet qe kelyshi do te beje ne kete program, do tju jepet:

 • E-Book per mesimin e litarit; menaxhimit te qenit ne shetitje; dhe prezantimi me kafazin e trajnimit.
 • Nje seance trajnimi private perpara nisjes se programit.
 • Nje seance trajnimi fundjaven e pare.
 • Nje seance trajnimi ne grup ne fundjave e dyte te Puppy School ku do te jene qen te tjere me pronaret e tyre.
 • Nje seri videosh ku trajneret kane punuar teknikat me qenin tuaj te cilat do te praktikohen edhe gjate konsultave.
 • Keshilla mbi teknikat e menaxhimit te kelyshit ne situata te ndryshme.
 • Teknika per fitimin e fokusit te qenit ne ambjente me shperqendrime te niveleve te ndryshme.
 • Njohuri per leximin e gjuhes se trupit dhe psikologjise kanine.

 

Çfare nevojitet per qenin?

 • Cikli i plote i vaksinave
 • I perditesuar me antiparazitaret
 • Lodra dhe mbulesa e tij e preferuar me aromen e shtepise
 • Ushqimi

Çmimi i Puppy School eshte 450 Euro / 2 jave.

* Per tu bere pjese e ketij programi fillimisht duhet te plotesoni formularin e aplikimit:

Per cdo paqartesi na kontaktoni ne email: contact@dogcoachingcenter.com 

Dog Coaching Center © 2021. All Rights Reserved

× Kliko këtu për të na kontaktuar në Whatsapp