Trajnim i personalizuar me fjetje “Reshaping Behaviors”

“Reshaping Behaviors” nje program trajnimi me fjetje i cili personalizohet sipas nevojave dhe problemeve te sjelljes se qenit. Ky eshte nje program qe mund te pershtatet lehte per qen te te gjitha moshave, rracave, temperamenteve apo stileve te jetes qe familja e qenit ka.

Skuadra jone e trajnereve profesioniste me eksperience nderkombetare prej 13 vitesh ofron nje varjetet zgjidhjesh konkrete rreth problemeve te sjelljeve qe qeni juaj mund te kete, nga terheqja ne litar deri tek reaktiviteti apo agresiviteti.

Ky eshte nje program instensiv trajnimi ku qeni do te jetoje me trajneret tane pergjate gjithe kohes se trajnimit. Nderkohe qe qeni eshte pjese e Reshaping Behaviors, do te perballet nga sfida te ndryshme per te permiresuar sjelljet apo krijuar sjelljet e mira qe i nevojiten per te qene i menaxhueshem.
*Bonus i ketij programi : 3 librat tane elektronike, guide per tranzitin ne shtepi dhe keshilla ne cdo kohe.

Ju lutem sigurohuni qe te keni mjaftueshem kohe per te punuar me qenin kur do ta merrni mbrapsht ne shtepi pas ketij programi.
*Te gjithe qente te cilet behen pjese te programeve tona te trajnimit, duhen te kene ardhur fillimisht per nje dite vleresimi jo me larg se 30 dite nga momenti qe fillojne programin e trajnimit me fjetje.

Çfare nevojitet per qenin?

  • Cikli i plote i vaksinave dhe antiparazitaret
  • Ushqimi
  • Kafazi i trajnimit i pershtatshem per madhesine e qenit

Cmimi:
Reshaping Behaviors eshte nje program i cili tarifohet per nate qendrimi te qenit trajnim tek ne. Minimumi i pjesemarrjes ne program eshte 5 nete dhe mund te zgjasi me shume ne saje te nevojave te qenit apo kerkeses se familjes per perparimin e tij.

 

VINI RE! Programet tona te trajnimit jane te suksesshme vetem kur pronari aplikon rregulla te reja ne shtepi dhe rutinen per te cilen qeni ka nevoje qe te jete i balancuar. Asnje program, sado i gjate, nuk mund te jete i suksesshem nese familja nuk perkushtohet ne procesin e permbushjes se nevojave te qenit.

Programet tona nuk jane te pershtatshme per qen te cilet jetojne/pushojne ne hapesira te hapura si oborre, tarraca apo veranda. Ne nuk punojme me familje te cilat vendosin te mbajne kete regjim per qenin.

Per tu bere pjese e programeve tona te trajnimit fillimisht duhet te plotesoni formularin tone te aplikimit:

Per cdo pyetje shtese qe mund te keni, mund te na kontaktoni tek: contact@dogcoachingcenter.com ose Whatsapp 0692107968

Dog Coaching Center © 2021. All Rights Reserved

× Kliko këtu për të na kontaktuar në Whatsapp