Seanca Trajnimi

[??ENGLISH BELOW]

Rezervo tani seancen tende te trajnimit! 

Ky eshte nje program ideal per pronaret, te cilet kane kohen e duhur per tu perkushtuar plotesisht ne rutinen e trajnimit qenit te tyre.
Seancat e trajnimit organizohen ne ambjentet tona apo ne qytet me trajneret profesioniste te @dogcoachingcenter .

Bonus i ketij programi eshte perfshirja e 3 librave tane elektronike te cilat do t’i merrni falas per te vazhduar punen me qenin tuaj edhe pas mbarimit te ketij programi.

Gjate seancave te ndryshme pronaret do te mesojne se si te parandalojne dhe rehabilitojne sjellje si:

  • Ankthin nga ndarja
  • Mungesen e socializimit
  • Ruajtjen e objekteve apo ushqimit
  • Agresivitetin
  • Frikerat

Kohezgjatja e çdo seance eshte 60-90 minuta.

Çmimi vetem per seancen e pare qe qeni juaj ben me trajneret tane eshte 100 EURO, ndersa per seancat ne vazhdim cmimi eshte 50 EURO.

SHENIM: Te gjithe qente qe behen pjese te ketij programi duhet te jene te perditesuar me vaksinat dhe antiparaziataret. Punojme edhe me qen te pakastruar apo pasterilizuar, por jo me femra ne cikel.

*Te gjithe qente te cilet behen pjese te programeve tona te trajnimit, duhen te kene ardhur fillimisht per nje dite vleresimi jo me larg se 30 dite nga momenti qe fillojne programin. Nje dite vleresimi kushton 30 Euro dhe ju duhet ta sillni qenin ne mengjes midis ores 9:00-10:00 dhe ta merrni te nesermen ne te njejten kohe, ku trajneret tane do tju japin nje permbledhje mbi sjelljet qe ata vezhguan dhe cfare sugjerojne ne vazhdim.

Programet tona nuk jane te pershtatshme per qen te cilet jetojne/pushojne ne hapesira te hapura si oborre, tarraca apo veranda. Ne nuk punojme me familje te cilat vendosin te mbajne kete regjim per qenin.

Per te rezervuar nje date vleresimi per qenin tuaj fillimisht duhet te plotesoni formularin tone te aplikimit:

Per cdo pyetje shtese qe mund te keni, mund te na kontaktoni tek: contact@dogcoachingcenter.com ose Whatsapp 0692107968


Book now your private training session now!

This is an ideal training program for owners which haven’t had the right time to completely create a structured routine for their dogs and need a little professional help to guide them at the right direction.

Our private training sessions are 1 on 1 time with both our professional trainers from @dogcoachingcenter and your dog at our dog training center or in the city.

During different training sessions owners will have the chance to learn how to prevent or control behaviors like:

  • Separation anxiety
  • Lack of socialization
  • Resource guarding
  • Aggression
  • Fears

Duration of each session is 60-90 minutes.

Price for the first session is 100 EUROS and for the following sessions each session costs 50 EUROS.

NOTE: All dogs that apply to be part of this program should be up to date with vaccination and deworming / tick and flea prevention. We also work with unneutered and unspayed dogs, but not with females on heat.

To be part of any of our training programs a mandatory evaluation day is required, no earlier that 30 days from the moment you decide to start your training program. An evaluation day costs 30 Euros and you can bring your dog in the morning between 9:00-10:00 am to pick him up the next day at the same time, when our trainers will give you a summary on their perspective for your dogs behaviors, adding comments on what kind of routine and training program might better apply to him/her.

Our training services are not suitable for dogs living outside or that spend most of their days outside in spaces like gardens, balconies, etc.

To book an evaluation date, please complete our application form in English here:

For any additional questions please reach us at contact@dogcoachingcenter.com or Whatsapp 0692107968 

Dog Coaching Center © 2021. All Rights Reserved

× Kliko këtu për të na kontaktuar në Whatsapp