Sherbimi i Hotelerise

[🇺🇸ENGLISH BELOW]

Ne ofrojme nje sherbim jashtezakonisht cilesor per qenin tuaj, nese zgjidhni qe ai te qendroje me ne. Rezidenca jone eshte hoteli perfekt per qenushe ne Tirane, qe i ofron mikut tuaj me kater putra nje shtepi tjeter larg shtepise. Ketu do te gjeni 4 ambjente loje te jashtme dhe 2 te brendshme ku qente mund te interaktojne ne menyre te sigurte gjithmone nen supervizimin e stafit. Hapesira pastrohet dhe disinfektohet rregullisht per te ruajtur standartet higjenike optimale.Ziko Dog Coaching Center hotel

Ne sherbimin e hotelerise, do te gjeni te perfshira keto opsione:

 1. Aktivitete ditore. Deri ne 4 aktivitete fizike dhe/ose psikologjike gjate dites ku secila zgjat 20-30 minuta, ne varesi te nivelit dhe nevojave te energjise qe qeni ka. Keto aktivitete mund tejene shetitje, lojra apo ushtrime te ndryshme. Rezidenca jone ka 4 ambjente te jashtme dhe 2 te brendshme ne menyre qe qeni te luaje i lumtur dhe i shendetshem ne cdo temperature apo mot.
 2. Ushqim me kokrra. Tek Dog Coaching Center ne perdorim ushqimin Farmina Professional Breeder me pule apo salmon. Ky eshte nje ushqim (cruelty free) i cili ka permbajtjen e duhur te proteinave dhe vitaminave per nje diete te pasur kanine. Ne rast se qeni juaj ka nje ushqim specifik te rekomanduar nga veterineri apo per arsye te tjera nuk doni te ndryshoni dieten e tij, ne ju sugjerojme qe te sillni sasine qe qeni do te konsumoje gjate qendrimit.
 3. Loje dhe socializim. Ne jemi gjithmone me qente ne momentet e lojes ne grup per te monitoruar cdo interkatim qe ata kane me njeri-tjetrin. Qente te cilet e kane te veshtire te socializohen me qen te tjere do te kene vetem interaktim me stafin tone dhe nuk do te behen pjese e grupeve te lojes. Qente te cilet nuk jane te sterilizuar/kastruar nuk do te behen pjese e grupeve te lojes, por vetem do te kene interaktim nje-me-nje me stafin tone.
 4. Dhoma private te rehatshme. Dhomat tona kane mjaftueshem hapesire qe qeni juaj te pushoje i qete, shtriqet dhe te levizi lirshem. Ato kane nje temperature perfekte dhe muzik ne sfond per ta bere qenin te ndjehet si ne shtepi.
 5. Raport ditor. Ju nuk do ta ndjeni te nevojshme te na kontaktoni per te na pyetur mbi qenin tuaj. Skuadra jona do tju mbaje te perditesuar me email se cfare po ben qeni juaj dhe cili eshte miku i tij me i mire! Raportet ditore dergohen me email nje here ne dite me foto te bera nga ne dhe info mbi rutinen e qenit.

Per sigurine e qente te cilet vijne ne rezidencen tone dhe per te ruajtur kualitetin e standardit te sherbimit, ne kemi disa rregulla per qente ne menyre qe te behen pjese e sherbimeve tona:

 1. Te gjithe qente duhet te jene te perditesuar me vaksinat dhe mbrojtjen antiparazitare.
 2. Te gjithe qente nga mosha 4 muajshe dhe me te medhenj mund te behen pjese e ketij sherbimi.
 3. Ne gjithashtu pranojme qen te pakastruar apo pasterilizuar, por jo femra ne periudhe afshi.
 4. Nuk pranohen qen te cilet shfaqin shenja agresiviteti ndaj njerezve ne sherbimin e hotelit apo kopeshtit.
 5. Te gjithe pronaret te cilet kerkojne nje sherbim prej nesh per qenin e tyre, duhet te plotesojne nje forme elektronike perpara se te kryejne nje rezervim. Nje vleresim i shpejte per gjendjen fizike dhe psikologjike te qenit do te kryhet cdo here qe qeni lihet ne kujdesin tone.
 6. Ne nuk ofrojme sherbim kujdesi post-operativ, keshtuqe qente te cilet kerkojne kujdes mjekesor nuk mund te behen pjese e sherbimeve tona.
Oraret e Hyrje-Daljes:

Nuk e ofrojme sherbimin e hyrjes apo daljes nga hoteli apo kopeshti midis orareve 13:30 deri 15:30. Ky eshte nje orar pushimi per te gjithe qenushet dhe ju kerkojme ta respektoni rutinen e tyre.

Oraret e Hyrjes ne rezidence:

8:00 – 13:30 dhe 15:30 – 19:00

Oraret e Daljes nga rezidenca:

8:00 – 13:30 (Per Daljet nga ora 15:30 deri 19:00 eshte nje tarife shtese per daljet jashte orarin prej 4 Eurosh. Kjo tarife aplikohet vetem per qente te cilet qendrojne me pak se 3 nete. Nese nje qen qendron pas ores 19:00 do te tarifoheni cmimin e qendrimit per nje nate dhe mund te merrni qenin tuaj diten tjeter.)

Cmimi

Sherbimi i hotelit te qenusheve paguhet per nate dhe qendrimi eshte 20 Euro/nate.

Perqendrime nga 10 nete apo me shume, ne ofrojme nje larje falas per qenushin tuaj.

Nese doni qe qeni te jete i lare nga ne kur ta merrni, por qendrimi eshte me i shkurter se 10 nete, ky sherbim kushton 20 Euro.

Per Festa dhe peridhe fluksi ka nje tarife ekstra prej 4 Euros/nate.

Datat e festave dhe periudhat e fluksit qe kjo tarife aplikohet jane si vijon:

23 Dhjetor – 03 Janar

27 Nentor – 30 Nentor

15 Qershor – 15 Shtator.

 

Nese doni te beni nje rezervim per here te pare, ju lutem te plotesoni kete forme kontakti me te dhenat tuaja dhe te qenit: Formular Rezervimi 


We offer an exceptional experience to your dog while staying with us. At our facility you will find the perfect Dog Hotel in Tirana to provide your furry friend a home away from home.

Here you will find 4 outdoor and 2 indoor playground where dogs can safely interact always under human supervision. The space is frequently disinfected for safety standards.

In the hotel service, you will find these options included:

 1. Daily activities. Up to 4 physical and/or mental daily activities each lasting 20-30 minutes, depending on the need or level of energy the dog has. These activities can be walks, games or different exercises. Our facility has 4 outdoor and 2 outdoor yards to be happy and healthy at any weather.
 2. Dry Food. At Dog Coaching Center we use Farmina Professional Breeder dry food, with chicken or salmon (if the dog is allergic to chicken). This is a cruelty free dog food and with the right amount protein and vitamins that are needed on a canine diet. If your dog has a specific kind of food that you wish not to switch, we would recommend to bring along the amount that your dog will consume during the stay.
 3. Play Time and Socialization. We are always there during this time to supervise the games and how dogs interact with each other. Dog who find it difficult to socialize with other dogs will only have one to one interaction with our staff members and will not attend group play with other dogs. Dogs who are not spayed/neutered do not attend group play, but only one to one interactions with our staff members. Ne jemi gjithmone me qente ne momentet e lojes ne grup per te monitoruar cdo interkatim qe ata kane me njeri-tjetrin. Qente te cilet e kane te veshtire te socializohen me qen te tjere do te kene vetem interaktim me stafin tone dhe nuk do te behen pjese e grupeve te lojes. Qente te cilet nuk jane te sterilizuar/kastruar nuk do te behen pjese te lojes, por vetem do te kene interaktim nje-me-nje me stafin tone.
 4. Private cozy rooms. Our rooms have enough space for your dog to remain calm, stretch and move around. They have a perfect temperature and a music playing on the background for your dog to feel at home.
 5. Daily Report. You will not find the need to call us on how your dog is doing. Our team will keep you updated everyday via email on what you dog is doing and who his best friend is! This daily reports are sent to you via email once a day with pictures and info about your dogs routine.

For the safety of the dogs that attend our facility and for the quality of our standards there are some rules regarding the dogs that can be part of our services:

 1. All dogs should be up to date with vaccines and anti-parasite protections.
 2. All dogs from 4 months of age can attend this service.
 3. We also accept dogs who are NOT spayed or neutered, but not females in heat.
 4. No human-aggressive are permitted in the Hotel or Day Care service.
 5. All owners who require our services for their dogs, should complete an online form before making a reservation. A quicker evaluation of the dog medical and mental state is done everytime a dog is left in our care.
 6. We do not offer post-hospitalization services, so dogs who need strict medical attention cannot attend our facility.
Check-in & Check-out time:

No check-in and check-out is done from 13:30 to 15:30 for boarding and daycare dogs. This is nap time for all dogs and we ask you to respect their routine.

Check-in times:
8:00 – 13:30 and 15:30 – 19:00

Check-out times:
8:00 – 13:30 (For check-ins from 15:30 – 19:00 there is a late check-out fee of 4 Euros. This extra fee applies for dogs staying less than 3 nights. If the dog stays after 19:00 you will be charged a full night boarding price and can pick up the dog the next day.)

Pricing:

The hotel service is charged per night and the cost of the stay is 20 Euros/night.

For stays of 10 nights or more a free bath session is offered for the dog.
If you want a bath for your dog on check out and your dog is staying less than 10 nights, the fee is 20 Euros.

For Holidays there is an extra fee of +4 Euros/night.

The Holiday dates are as follows:

23 Dec – 03 Jan

27 Nov – 30 Nov

15 Jun – 15 Sep.

 

If you would like to do a booking for the first time with us, please complete this online form: Reservation Form

Add Your Comment

Dog Coaching Center © 2021. All Rights Reserved

×

Powered by WhatsApp Chat

× Kliko këtu për të na kontaktuar në Whatsapp