Welcome to Dog Coaching Center

Reconnecting the world through dogs
Aktivitet, qendrim dhe ushqimlearn more
Rezidenca jone do ta beje qenin tuaj te lumtur. Ne ofrojme 3-4 here here ne dite aktivitet fizik dhe psikologjik gjate qendrimit me ne; vakte me ushqim per qen; lojra ne grup apo individuale me stafin; dhe shume perkujdesje e dashuri
nga EUR20 / Nata
Program 7 ditor me fjetjelearn more
Program trajnimi per qen te te gjitha moshave. Ketu ofrohet nje rutine intensive ku qeni jeton per 7 dite me trajneret tane teksa ata punojne gjate gjithe dites me te per te pare çdo detaj te sjelljes dhe karakterit te tij
nga EUR450 / pakete
Konsulta private dhe ne gruplearn more
Nuk eshte nje detyre e lehte te kuptuarit e botes se qenve dhe si ata komunikojne. Ndonjehere te duhet praktike dhe instruksione per te patur nje komunikim me te mire me qente.
nga Euro290 / Pakete

Cilesor dhe te Besueshem

Hoteleri, Trajnime dhe Kopesht ditor
  • Resorti ideal per lumturine e qenit tuaj
  • +6 vite ne treg
  • 100% dedikim per te ofruar nje shtepi larg shtepise

Çfare thone klientet

Referenca nga klientet

These people love what they do! And it’s a rare combination of hobby & work. I’m glad my Dandi is happy with you! And not only she ♥

Aida & Dandi

Aida & Dandi

Dog Walking and Pet Sitting Customer

My dogs are so happy with the service that Arber provides. I am so glad to know that they are well loved and cared for while I am at work. They have improved in health, attitude, and manners since Arber started walking and training them.

Kimberly & Scott of Brutus & GB

Kimberly & Scott of Brutus & GB

Dog Walking and Sitting customer

I am very glad i met you guys . Really responsible and trustworthy. My dog loves you and i always know she is with the best person to take care of her when I am gone. Keep up with the great work and let the people know more about pets and their right education.

Ornela & Luna

Ornela & Luna

Pet Sitting customer

Click HERE for more testimonials from our main clients.

Dog Coaching Center © 2021. All Rights Reserved

×

Powered by WhatsApp Chat

× Kliko këtu për të na kontaktuar në Whatsapp