A behet qeni im xheloz?

A behet qeni im xheloz?
03 Dec

Shpesh ne biseda me kliente hapet tema e xhelozise qe qente ndjejne me njeri-tjetrin kur pronari perkedhel nje qen tjeter, apo kur dy njerez perqafohen dhe qeni hyn furishem midis ose leh per te marre vemendjen ne ate moment emocional. Njerezit shpesh shohin situata qesharake si qeni i tyre tenton te futet midis, apo ndonjehere frikesohen kur situata del jashte…

Read more

Pse qente germojne? 

Pse qente germojne? 
07 Jan

Ka shume arsye pse qeni mund te jete duke germuar ne oborr apo kur dilni ne natyre. Ai mund te jete duke fshehur kocka apo ushqim per t’i gjetur ato me vone. Kjo eshte nje sjellje instiktive qe vjen nga paraardhesi i tyre, ujku. Nese eshte nje dite e nxehte vere, qeni germon per te gjetur nje siperfaqe te ftohte…

Read more

Pse na lepijne qente?

Pse na lepijne qente?
07 Jan

Ka shume arsye pse nje qen mund te jete duke te lepire. Sic perdorin hunden per te njohur boten rreth tyre, gjuha i ndihmon ata per te shijuar gjerat qe ndodhen me prane. Gjithashtu si pasaardhes te ujkut, qente kane te gdhendur ne ADN shume sjellje nga ata. Shqisen e te shijuarit me gjuhe, qente e perdorin jo vetem si…

Read more

Dog Coaching Center © 2021. All Rights Reserved

× Kliko këtu për të na kontaktuar në Whatsapp