Kafshimi i sendeve në këlyshë dhe qen të rritur

Kafshimi i sendeve në këlyshë dhe qen të rritur
25 Mar

Për qentë, kafshimi ose përtypja e sendeve të ndryshme është instinktive, por jo gjithmonë e dëshirueshme për njerëzit për shkak të rreziqeve që i kanosen qenit e gjithashtu dëmtimit të sendeve tona. Këtu janë disa shkaqe të zakonshme dhe zgjidhje për kafshimin e padëshiruar. ⚛️ Pse qentë kafshojnë sende? Qentë e rritur e bëjnë atë për t’u qetësuar nga gjendja…

Read more

Kur duhet bere sterilizimi ose kastrimi i qenit?

Kur duhet bere sterilizimi ose kastrimi i qenit?
23 Jul

Ndermjet veterineresh se fundmi jane ngritur debate te medha se kur duhet bere sterilizimi ose kastrimi i qenit. Kastrimi i hershëm është një temë kontraversale. Disa studime të pakontrolluara kanë treguar një lidhje me kastrimin e hershëm (përpara moshës 14 muajshe) dhe disa formave të kancerit e probleme të kyçeve. Të dyja këto probleme, të kyçeve dhe kancereve që ata…

Read more

Pse qentë ngacmojnë sendet – dhe si ta ndalojmë atë

Pse qentë ngacmojnë sendet – dhe si ta ndalojmë atë
17 Jul

Qentë për ne mund të jenë pjesë e familjes, por kjo nuk do të thotë që gjithmonë janë shokët më të mirë të dhomës. Një nga ankesat më të zakonshme që ne njerëzit kemi për miqtë tanë kanin është ngacmimi i sendeve në shtëpi. Pse duhet gjithmonë të shkojnë tek këpucët e reja? Apo dokumetat e rëndësishme që keni për…

Read more

Dog Coaching Center © 2021. All Rights Reserved

× Kliko këtu për të na kontaktuar në Whatsapp