Gjuha e bishtit te qenit

Gjuha e bishtit te qenit
07 Jan

A e dini se gjuha e bishtit te qenit mund tju tregoje se si qeni ndihet? Ata komunikojne pothuajse cdo emocion te tyre me ane te gjuhes se trupit dhe bishti eshte nje pjese shume eksperesive e trupit te kanineve. Mund te dalloni nese qeni eshte i lumtur, i frikesuar, i lodhur apo alert vetem duke pare qendrimin e bishtit…

Read more

Dog Coaching Center © 2021. All Rights Reserved

× Kliko këtu për të na kontaktuar në Whatsapp