A behet qeni im xheloz?

A behet qeni im xheloz?
03 Dec

Shpesh ne biseda me kliente hapet tema e xhelozise qe qente ndjejne me njeri-tjetrin kur pronari perkedhel nje qen tjeter, apo kur dy njerez perqafohen dhe qeni hyn furishem midis ose leh per te marre vemendjen ne ate moment emocional. Njerezit shpesh shohin situata qesharake si qeni i tyre tenton te futet midis, apo ndonjehere frikesohen kur situata del jashte…

Read more

Gjuha e bishtit te qenit

Gjuha e bishtit te qenit
07 Jan

A e dini se gjuha e bishtit te qenit mund tju tregoje se si qeni ndihet? Ata komunikojne pothuajse cdo emocion te tyre me ane te gjuhes se trupit dhe bishti eshte nje pjese shume eksperesive e trupit te kanineve. Mund te dalloni nese qeni eshte i lumtur, i frikesuar, i lodhur apo alert vetem duke pare qendrimin e bishtit…

Read more

Dog Coaching Center © 2021. All Rights Reserved

×

Powered by WhatsApp Chat

× Kliko këtu për të na kontaktuar në Whatsapp